Jeg har haft egen praksis siden 2009. Dernæst har jeg siden 2015 varetaget Den Psykologiske Rådgivning på Rødovre Gymnasium.  Her har jeg tilegnet mig solid erfaring med terapi og coaching og problematikker som spænder fra angst, stress, depression, livskriser og generel mistrivsel. 

Min holdning er, at alle har krav på et godt liv med livskvalitet. Jeg oplever det som min fineste opgave, at støtte mennesker i, unge som voksne, at tilegne sig de essentielle værktøjer, som gør dem i stand til selv at løse de udfordringer, som livet byder. 

Jeg har altid interesseret mig for, hvorfor vi mennesker gør, som vi gør, og hvad årsagen er, når det går os godt, eller når livet bare ikke fungerer som ønsket.  Hvordan vores arv og miljø præger os og hvad der skal til, hvis vi vil have indflydelse og foretage ændringer i gamle handlemønstre, tanker og følelser. 

Min opvækst i København, som barn af 70´erne i et politiskorienteret hippiemiljø, lærte mig blandt mange ting, på godt og ondt, at være nysgerrig, stille spørgsmål og at undre mig, noget som aldrig har sluppet sit tag i mig. Drevet af empati, ønsket om at lære, forstå og blive klogere på mine medmennesker og ikke mindst mig selv, ledte mig - efter en 12 årig karriere som kok - til Coach og psykoterapeutskolen, hvor jeg efter 5 års uddannelse endelig kunne slå dørene op i min praksis som psykoterapeut, coach og mentor.