Alle par oplever nedture, kriser eller stilstand i deres forhold. Sådan er det. Det afgørende er dog, at situationen ikke varer ved, men at I finder en løsning der giver kærlighed og livskvalitet, om det er at blive sammen kærligt eller at gå fra hinanden værdigt.

Her er et par fokuspunkter der kan inspirere til, hvornår det er tid at benytte parterapi:

 • Når du ikke længere har lyst til at betro dig til din partner, og ikke føler trang til at fortælle og dele det som er sket i løbet af din dag.
   
 • Når relationen kræver mere af dig, end det du oplever at få tilbage.
   
 • Når stilheden breder sig og en følelse af ensomhed indfinder sig. Når omtanken for og nærheden med den anden bliver mindre, og afstanden vokser.
   
 • Når skænderierne gentages efter samme mønster, og det begynder at føles som afslutningen på jeres relation.
   
 • Når forsoningen efter et skænderi udebliver, og I oplever, at I ikke forstår eller kommer tættere på hinanden.
   
 • Når der er sket noget alvorligt mellem jer, som I ikke kan håndtere selv. Det kan være svigt, utroskab, sygdom, livskriser mm.

 

Parterapi giver jer mulighed for at lytte til hinanden på en anden måde end hjemme. I vil få redskaber der bl.a. kan forbedre jeres kommunikation og måden I taler sammen på, gøre det enklere at lave aftaler med hinanden, stoppe skænderierne og finde det fokus som vil bringe fornyet energi ind i jeres relation.

I et forløb hos mig på Psykoterapeutisk Center handler det ikke om at finde den skyldige! Det handler om at få klarlagt, hvad der går skævt mellem jer, og tydeliggøre hvad I gerne vil opnå sammen.

I er varmt velkomne.

 

Psykoterapeutisk Center - Få indsigt, mod og livskvalitet